សូមប្រយ័ត្ន៖ អាហារឆៅ៣ប្រភេទខាងក្រោមនេះ ប៉ះពាល់ដល់សុខភាពយ៉ាងធ្ងន់ធ្ងរបំផុត !
loading...
អាហារស្ទើរតែទាំងអស់ អាចនឹងផ្ទុកបាក់តេរី ប្រសិនបើមិនបានឆ្លងកាត់ការចម្អិន ដោយប្រើកម្តៅឲ្យខ្លាំង។ ជាក់ស្តែងស៊ុតជ័រព្នៅ និងសាច់គោជាប់ឈាម ជាអាហារដែលមនុស្សទូទៅចូលចិត្តទទួលទានបំផុត ប៉ុន្តែអាហារទាំងនេះ សុទ្ធតែជាភ្នាក់ងារចម្លងបាក់តេរី ដែលអាចបង្កបញ្ហាសុខភាពជាច្រើន។ ខាងក្រោមនេះ ជាអាហារ៣ប្រភេទ បើអ្នកអាចជៀសបានគួរតែជៀសទៅ ព្រោះ:
១.សាច់ឆៅ
២.ស៊ុតឆៅ ឬស៊ុតជ័រព្នៅ
៣.អយស្ទើ
អយស្ទើ ជាអាហារសមុទ្រមួយប្រភេទដែលមនុស្សភាគច្រើន ចូលចិត្តទទួលទានទាំងឆៅ ព្រោះវាមានរសជាតិឆ្ងាញ់ និងប៉ូវកម្លាំង។ ហេតុនេះហើយ បានជាបាក់តេរី និងមេរោគជាច្រើនមានឱកាសខ្ពស់ក្នុងការចម្លងទៅក្នុងខ្លួនមនុស្ស ហើយបង្កើតទៅជាជំងឺផ្សេងៗជាច្រើន៕
loading...
Post Comment